Gratis Computer Inloopspreekuur in Huis van de Wijk Lydia!

In Huis van de Wijk Lydia is een gratis spreekuur voor buurtbewoners, juist ook senioren, die vragen hebben over het gebruik van hun computers, zoals een laptop of tablet. Tegenwoordig ontkom je er niet meer aan en soms kom je in een  computersituatie die verwarrend kan zijn.

Daarin bent u niet de enige, dat gebeurt iedere dag bij heel veel mensen. Jong en oud. Gebeurt dat te vaak dan worden tablet, telefoon of computer uit moedeloosheid in een kast gelegd en niet meer gebruikt. Jammer, natuurlijk. Dan maakt u geen foto’s meer, of  luistert u niet meer naar uw favoriete muziek, of gebruikt u geen Skype meer om uw kleinkinderen of geliefden te zien.

Daarom is dit spreekuur er om u met de meeste vragen uit de brand te helpen. We doen geen reparaties of installaties en kunnen geen garanties geven, het blijft tenslotte vrijwilligerswerk, gegeven door ervaren krachten. Ons streven is dat u met plezier het internet op kunt om leuke dingen te lezen of te bekijken of af te spreken met iemand. Zo kan uw wereld weer een stukje groter worden.

Wie

François (ervaren systeembeheerder) en Ochrid (bouwt websites) geven raad bij vragen over Windows en helpen bij problemen met alle iPads/tablets en smartphones. Bij Ochrid kunt u ook terecht met vragen over Macs.

Wanneer

Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand, van 9.30 – 11.30 uur (François)
Iedere 2e en 4e woensdag van de maand, van 14.00 – 16.00 uur (Ochrid)


Meer informatie:  Mariska van der Werf  |  m.vanderwerf@combiwel.nl