Gratis Computer Inloopspreekuur in Huis van de Wijk Lydia!

In Huis van de Wijk Lydia is een gratis spreekuur voor buurtbewoners, juist ook senioren, die vragen hebben over het gebruik van hun computers, zoals een laptop of tablet. Tegenwoordig ontkom je er niet meer aan en soms kom je in een  computersituatie die verwarrend kan zijn.

Daarin bent u niet de enige, dat gebeurt iedere dag bij heel veel mensen. Jong en oud. Gebeurt dat te vaak dan worden tablet, telefoon of computer uit moedeloosheid in een kast gelegd en niet meer gebruikt. Jammer, natuurlijk. Dan maakt u geen foto’s meer, of  luistert u niet meer naar uw favoriete muziek, of gebruikt u geen Skype meer om uw kleinkinderen of geliefden te zien.

Daarom is dit spreekuur er om u met de meeste vragen uit de brand te helpen. Het gaat niet om reparaties of installaties en er kunnen geen garanties worden gegeven, het blijft tenslotte vrijwilligerswerk. Het streven is dat u met plezier het internet op kunt om leuke dingen te lezen of te bekijken, of om af te spreken met iemand. Zo kan uw wereld weer een stukje groter worden.

Ochrid (een ervaren website-bouwer) geeft raad bij vragen over zowel Windows computers als Mac’s, en helpt bij problemen met iPads/tablets en smartphones.

 

 

Wanneer: iedere 2e en 4e woensdag van de maand

Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Info: Mariska van der Werf  |  m.vanderwerf@combiwel.nl